Compatibele versies
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 bandes de zeste de citron non traité, hachées
- 4 bandes de zeste d'orange non traitée, hachées
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- 2 filets d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 900 g de carottes, en rondelles de 5 mm
- 300 g de pommes de terre, en petits dés
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de merlu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1181 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25 Min
Poulet à la sauce tomate, purée pomme de terre et courgette
1 godz.
Parmentier de dinde aux patates douces
1 godz. 30 min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45 Min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 Std. 35 Min
Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat
40min
Menu à petit prix - Ballotines de dinde, purée patates douces-carottes
1 Std. 5 Min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35 Min
Pavé de julienne à la citronnelle et purée au lait de coco
1h 45min
Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet
55min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 Min