Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle

Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle

4.5 95 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

La crème galanga et citronnelle
  • 30 g d'échalote
  • 5 g de galanga
  • 1 tige de citronnelle fraîche
  • 2 pincées de sel
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le risotto au gambas
  • 40 g de parmesan en morceaux
  • 30 g d'échalote
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 160 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 30 g de vin blanc
  • 360 g d'eau
  • 1 c. à café de gros sel
  • 8 gambas décortiquées
  • 20 g d'huile d'olive
  • 2 pincées de fleur de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2149 mg
Eiwitten 34.5 g
Calorieën 5534.5 kJ / 1330 kcal
Vetten 58.5 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 32.5 g
Koolhydraten 163.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...