Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyées et coupées en deux
- 40 g de beurre, coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin
- 40 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'Appenzeller, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1630 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Endives au jambon
1h 15min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Quiche endive, moutarde et camembert
1sa 30 dk
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Gratin d'endives à l'italienne
1sa 45 dk
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1sa 10 dk
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1sa 10 dk
Quiche à l'endive et au lard
1h 15min