Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyées et coupées en deux
- 40 g de beurre, coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin
- 40 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'Appenzeller, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1630 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Endives au jambon
1 Std. 15 Min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 Min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Asperges à la flamande
25 Min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1sa
Asperges et sabayon à l'estragon
1sa
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 dk
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 Min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1sa 30 dk