Compatibele versies
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- sel
- poivre moulu
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules marinières
30min
Purée potiron-orange
30min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Purée panais potiron
45 Min
Parmentier de veau au potimarron
1h 10min
Truite vapeur à la chinoise
55 min
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Purée de carottes
30min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min