Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge

Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge

4.5 42 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 4 belles cailles
  • 8 échalotes bio, non pelées
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
  • 3 feuilles de sauge fraîche
  • 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • sel
  • poivre moulu
  • 20 g de beurre coupé en dés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 1246 kJ / 298 kcal
Vetten 16 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...