Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- sel
- poivre moulu
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée panais potiron
45 Min
Purée carotte-pomme de terre
25min
Purée de carottes
30 Min
Fondue de poireaux
25min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Purée potiron-orange
30 Min
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Purée butternut-noisettes
50 Min
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1 Std.
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Lieu pané, fèves et tomates séchées
55min