Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de petits encornets entiers, préparés par le poissonnier
- 35 g de chorizo, doux ou fort selon votre goût
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 4 brins de thym citron
- sel
- piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 803 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Brandade de morue et persillade
50 min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Mouclade charentaise
40 min
Risotto au calamar
1 godz. 30 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Calamar à la piperade
35 min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50 min
Moules à la sauce chorizo
1h
Calamars vapeur à la catalane
35 min
Moules à l'espagnole
50 min
Encornets à la provençale
55 min
Moules au roquefort
40 min