Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1000 g d'endives
- 50 g de parmesan, en morceaux de 2 cm
- 3 œufs
- 150 g de lait
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 2 boules de mozzarella, coupées en fines tranches
- 24 tomates cerise, coupées en deux
- 100 g de pancetta en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1693 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Endives au jambon gratinées au comté
13sa
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Gratin au lard
2 Std. 25 Min
Gratin d'aubergines et de tomates
2 Std. 30 Min
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30min
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20 min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1h 20 min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Quiche à l'endive et au lard
1 Std. 15 Min