Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1000 g d'endives
- 50 g de parmesan, en morceaux de 2 cm
- 3 œufs
- 150 g de lait
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 2 boules de mozzarella, coupées en fines tranches
- 24 tomates cerise, coupées en deux
- 100 g de pancetta en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1693 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Gratin au lard
2u. 25min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Endives au jambon gratinées au comté
13u.
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5 min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Feuilleté d'endives sautées au balsamique
1h 5 min
Quiche à l'endive et au lard
1h 15 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Quiche aux poireaux et reblochon
1h