Gratin d'endives à l'italienne

Gratin d'endives à l'italienne

4.3 234 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 1000 g d'endives
  • 50 g de parmesan en morceaux de 2 cm
  • 3 œufs
  • 150 g de lait
  • 100 g de crème liquide entière
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 boules de mozzarella coupées en fines tranches
  • 24 tomates cerise coupées en deux
  • 100 g de pancetta en tranches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 23 g
Calorieën 1693 kJ / 406 kcal
Vetten 30 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...