Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 branches de menthe fraîche, effeuillées
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 60 g de vin blanc
- 750 g d'eau
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de filet de cabillaud, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 507.8 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
30 Min
Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
30 Min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50 min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 Min
Pesto de courgette, pâtes et poisson vapeur
35min
Assiette aux blé, légumes verts, cabillaud et sauce aux herbes et fromage blanc
40 Min
Pâtes au saumon, aneth et citron
40 Min
Poulet mariné, courgette et poivron rouge
1 Std. 10 Min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30 Min
Risotto crevette-épinard
40 Min