Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe
TM6 TM5

Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe

2.9 (29 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 - 3 branches de menthe fraîche, effeuillées
  • le zeste d'un citron jaune
  • 50 g d'oignon, coupé en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
  • 60 g de vin blanc
  • 750 g d'eau
  • 150 g de petits pois surgelés
  • 250 g de filet de cabillaud, coupé en morceaux (3-4 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 40 g de beurre, coupé en morceaux

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2125 kJ / 507.8 kcal
Eiwitten
19.8 g
Koolhydraten
64.5 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
6.8 g
Vezels
3.9 g
Natrium
438 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten