Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 branches de menthe fraîche, effeuillées
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 60 g de vin blanc
- 750 g d'eau
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de filet de cabillaud, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 507.8 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti saumon-brocoli
45min
Poulet à la sauce tomate, purée pomme de terre et courgette
1ωρ.
Purée de carottes et jambon aux herbes
30 λεπτ.
Risotto aux raisins et champignons
30 λεπτ.
Poulet à la vanille
1 godz. 45 min
Risotto
55 min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Risotto aux cèpes
35min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 λεπτ.
Dinde au lait de coco et petits légumes
55 min
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50 λεπτ.
Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
30 λεπτ.