Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 branches de menthe fraîche, effeuillées
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 60 g de vin blanc
- 750 g d'eau
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de filet de cabillaud, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 507.8 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35min
Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
30min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25min
Parmentier de lieu noir
1h 20min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Saumon vapeur et purée de petits pois
30min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50min
Veau à la moutarde et ses petits légumes de printemps
1 Std. 10 Min
Saumon mariné et purée de carotte
50min