Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g d'huile végétale
of 40 g d'huile d'olive -
2
gousses d'ail
of 40 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 500 g de sauté de veau, détaillé en cubes (3 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 300 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
-
200
g de petits pois frais
of 200 g de petits pois surgelés - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 9938 kJ / 2383 kcal
- Eiwitten
- 206 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 111 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 54 g
- Natrium
- 4376 mg
Alternatieve recepten
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Colombo de porc aux légumes
45 min
Poulet aux poivrons
55 min
Poulet basquaise
50 min
Poulet à la crème de citron et panais
1 Std. 50 Min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Blanquette de dinde
1h 40min