Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g d'huile végétale
of 40 g d'huile d'olive -
2
gousses d'ail
of 40 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 500 g de sauté de veau, détaillé en cubes (3 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 300 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
-
200
g de petits pois frais
of 200 g de petits pois surgelés - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 9938 kJ / 2383 kcal
- Eiwitten
- 206 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 111 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 54 g
- Natrium
- 4376 mg
Alternatieve recepten
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Porc aux lentilles
1h 20 min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Poulet basquaise
50 min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2u. 10min
Blanquette de veau cuisson lente
2u. 10min
Mijoté de dinde, légumes printaniers
40 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 godz.
Goulasch de bœuf cuisson lente
2u. 45min
Boulettes de viande, pommes de terre et poivrons à la sauce tomate
45 min
Blanquette de dinde
1 godz. 40 min