Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g d'huile végétale
of 40 g d'huile d'olive -
2
gousses d'ail
of 40 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 500 g de sauté de veau, détaillé en cubes (3 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 300 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
-
200
g de petits pois frais
of 200 g de petits pois surgelés - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 9938 kJ / 2383 kcal
- Eiwitten
- 206 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 111 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 54 g
- Natrium
- 4376 mg
Alternatieve recepten
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 Std.
Colombo de porc aux légumes
45 min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45 min
Poulet basquaise
50 min
Blanquette de dinde
1 Std. 40 Min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 min
Poulet à la crème de citron et panais
1 Std. 50 Min
Sauté de porc à la mandarine et au curcuma
1 Std. 50 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15 min