Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture et le montage
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 140 g de thon en boîte au naturel, égoutté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 1 filet d'huile d'olive
- 125 g mozzarella, coupée en cubes
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2240.7 kJ / 538.8 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 422.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1h 30min
Quiche au poireau et saumon fumé sans œuf
1h 30min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Quiche épinards et lardons
1sa 10 dk
Tarte aux légumes du soleil
50 min
Quiche aux légumes du soleil et feta
1h 30min
Tarte aux courgettes et au pesto
1sa 35 dk
Quiche saumon-épinard-chèvre
1 godz.
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1 godz.
Tarte au thon et à la tomate
30 min
Tarte Tatin de tomates
1 godz.
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 godz.