Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de courgette, coupée en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour la cuisson au four
- 200 g de tomates, coupées en brunoise
- 15 g de jus de citron
- 250 g de ricotta
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 8 feuilles de brick
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 273.9 kJ / 65.7 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 3.1 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 205.2 mg
Alternatieve recepten
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Bricks aux courgettes et au chèvre
55min
Tarte feuilletée soleil à la provençale
2h
Bricks au chèvre, miel, menthe et citron
35min
Couronne de magret séché à l'ossau-iraty
1 Std. 40 Min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min
Mini-financiers chèvre et miel
35min
Samoussas au bœuf et coriandre, épices et raisins secs
1h
Samoussas aux légumes
50min
Boulettes courgette-mozzarella
45min
Feuilleté soleil tomate-olive
1h 55 min