Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g d'oignons, coupé en deux
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 1000 g de pommes de terre
- 500 g de cabillaud, coupé en morceaux (3 cm)
- 500 g de saumon frais, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 20 g d'eau
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 dose de safran
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2420 kJ / 578.5 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 1.3 mg
Alternatieve recepten
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 Std. 10 Min
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Paupiette de la mer au vin blanc
45min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1h 20min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1h 30min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40min