Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de curry en poudre
- 1000 g de pommes de terre farineuses, coupées en rondelles (0,5 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 - 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1646 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 449.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 Std.
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15 min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Gratin de lieu
1h 25min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1 Std. 10 Min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1h 30min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15 min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 Min
Lasagne de poireau aux moules
1 Std. 10 Min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min
Blanquette de cabillaud
55 min