Parmentier de lieu noir

Parmentier de lieu noir

4.5 130 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 portions

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 800 g de filet de lieu noir sans peau coupé en morceaux
  • 80 g d'échalotes
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 c. à café de curry en poudre
  • 1000 g de pommes de terre farineuses coupées en rondelles (0,5 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 350 - 400 g de lait
  • 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
  • 30 g de chapelure

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 449.5 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 1646 kJ / 390 kcal
Vetten 14.2 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 33.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...