Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de curry en poudre
- 1000 g de pommes de terre farineuses, coupées en rondelles (0,5 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 - 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1646 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 449.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de carotte au poisson
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Merlan aux poireaux
30 min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1 Std. 10 Min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50min
Gratin de lieu
1h 25min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Papillotes de lieu noir
45 min
Cassolette de poissons
1h