Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de beurre, et un peu pour la poêle
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 40 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 8 galettes de sarrasin
- 8 tranches de jambon blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1498.6 kJ / 358.1 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 936 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 godz.
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Pommes de terre farcies façon raclette
1 Std. 20 Min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Flammekueche alsacienne
30 Min
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1 godz.
Gâteau de galettes aux lardons
1 Std. 15 Min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 godz.
Tartines "croque-monsieur"
25 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min