Filets de colin, purée de haricots plats
TM6 TM5 TM31

Filets de colin, purée de haricots plats

4.2 ( 38 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 1 citron jaune
  • 15 g de persil frais
  • 60 g de beurre en dés
  • 700 g de filets de colin frais ou décongelés et épongés
  • 200 g de pommes de terre farineuses, spécial purée en dés de 2 cm
  • 400 g de haricots verts plats frais ou surgelés, en tronçons
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • poivre moulu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
461 kcal / 1923 kJ
Eiwitten
32 g
Vetten
28 g
Koolhydraten
16 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten