Filets de colin, purée de haricots plats

Filets de colin, purée de haricots plats

4.3 40 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 citron jaune
  • 15 g de persil frais
  • 60 g de beurre en dés
  • 700 g de filets de colin frais ou décongelés et épongés
  • 200 g de pommes de terre farineuses, spécial purée en dés de 2 cm
  • 400 g de haricots verts plats frais ou surgelés, en tronçons
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 32 g
Calorieën 1923 kJ / 461 kcal
Vetten 28 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...