Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de parmesan en cubes
- 300 g de veau haché
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de sauce tomate cuisinée, aux légumes ou au basilic (1 bocal)
- 800 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- noix de muscade fraîchement râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2380 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Quenelles nature, comté et épinards
45 min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min