Pâtes carbonara au chou romanesco

Pâtes carbonara au chou romanesco

4.0 127 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 200 g de chou romanesco frais ou surgelé, en fleurettes
  • 100 g de lardons fumés
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 200 g de pâtes sèches type mafaldes
  • 200 g de crème liquide entière
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'oignons frits déshydratés (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 16 g
Calorieën 1413 kJ / 337 kcal
Vetten 14 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...