Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 70 g de vin blanc
- 400 g de calamars, en anneaux
- 1 feuille de laurier frais
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 400 g de pulpe de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type fettucine
- eau salée, pour la cuisson des pâtes
- 12 tomates cerise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Crevettes à la chermoula
40 Min
Spaghetti aux fruits de mer express
1h 10 min
Saumon à l'espagnole
45 min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Cassoulet de la mer
50min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Riz à la morue et aux moules
50min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55 Min
Riz espagnol aux fruits de mer
40 Min
Linguine aux crevettes
50min
Tagliatelle aux crevettes et aux tomates séchées
50min