Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La farce aux épinards
- 5 - 6 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de lardons fumés
- 300 g d'épinards frais
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 6 tranches de fromage de chèvre en bûche
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2655.8 kJ / 639.5 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 48.8 g
- Verzadigd vet
- 30.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 961.3 mg
Alternatieve recepten
Lasagne chèvre-courgette
1h
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2h 20min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 min.
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Calzone au jambon et à la courgette
1h 45 min.
Quiche saumon-épinard-chèvre
1h
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15 min.
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1hod. 50min
Courgette façon pizza
40 min.
Quiche aux poireaux et reblochon
1h