Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La farce aux épinards
- 5 - 6 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de lardons fumés
- 300 g d'épinards frais
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 6 tranches de fromage de chèvre en bûche
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2655.8 kJ / 639.5 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 48.8 g
- Verzadigd vet
- 30.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 961.3 mg
Alternatieve recepten
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Cannellonis à la ricotta
55min
Rouleaux de haricots verts au chèvre frais et à la menthe
1h
Wrap au chèvre
1h 25min
Muffins au comté et épinards
1h
Quiche saumon-épinard-chèvre
1h
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1j 55 menit
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1h 20 min