![Conchiglioni aux épinards et ricotta Conchiglioni aux épinards et ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3DDC27E9-C5C5-48AE-81E3-4382AC151D1C/Derivates/85CBBE3A-2B07-416B-A452-FBCFF3AE09F4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de ricotta
- 100 g de gorgonzola
- 70 g de pignons de pin
- 150 g de pancetta, coupée en fines lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3077 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 42.8 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1 Std. 15 Min
Poulet mariné et pain pita
2 Std. 50 Min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 Std. 15 Min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13h 30min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 Min
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1 Std. 30 Min
Nuggets de poulet aux légumes
35 min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1 godz. 10 min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1 Std.
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50 min
Bagel saumon fumé et concombre
1 Std. 15 Min
Cannellonis à la ricotta
55 Min