Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de ricotta
- 100 g de gorgonzola
- 70 g de pignons de pin
- 150 g de pancetta, coupée en fines lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3077 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 42.8 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Conchiglioni aux boulettes de viande
1 Std.
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15 min
Galettes de chou-fleur au fromage
45 Min
Boulettes de poulet au parmesan
1h 15 min
Conchiglie au potiron
40 Min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13h 30min
Arancinis
3 Std.
Gratiné de cannelloni au vert
1 Std. 45 Min
Saltimbocca alla romana
25min
Risotto aux asperges
35 min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 godz. 35 min
Cannelloni au brocciu
1 Std.