Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min