![Quenelles nature, comté et épinards Quenelles nature, comté et épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BCDF709F-33E5-4D24-8957-771BE0BD4A41/Derivates/d834c6ae-faa6-4f70-a8ef-2bb8e2e94102.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 menit
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Saucisson brioché de Lyon
3 godz. 25 min
Polenta au gorgonzola
25 menit
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 menit
Veau bolognaise et polenta
35 menit