Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dos d'églefin de 150 g chacun, frais ou décongelés et épongés
- sel
- poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile neutre
- 120 g d'eau
- 1 échalote, pelée et coupée en deux
- 500 g de petits pois surgelés
- 30 g de beurre
- 4 portions de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit® ou Kiri®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1622 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 dk
Saumon vapeur et purée de petits pois
30 dk
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35 Min
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde
40 Min
Merlan aux poireaux
30 dk
Filets de colin, purée de haricots plats
35 Min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 phút
Papillotes de truite, menthe et courgettes
30 dk
Veau à la moutarde et ses petits légumes de printemps
1sa 10 dk
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 Min