Compatibele versies
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de filet mignon de porc
- du sel
- du poivre moulu
- 6 tranches de bacon
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 1000 g eau
- 200 g de carottes, en tagliatelles
- 200 g de patates douces, en tagliatelles
- 120 g de panais, en tagliatelles
- 1 oignon rouge, émincé
- quelques brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1623 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 min
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50 min
Dinde au lait de coco et petits légumes
55 min
Filet mignon de porc à la moutarde, aux pommes de terre et au brocoli
30 min
Filet mignon au cidre
35 min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45 min
Filet mignon aux pruneaux
1h
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35 min.
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2h
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50 min