Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oranges non traitées
- 400 g d'eau
- 750 g de carottes, coupées en tronçons (env. 2-3 cm)
- 1 c. à café rase de graines de carvi
- 1 c. à café rase de sel
- 4 filets de turbot (env. 150 g chacun)
- 4 pincées de poivre moulu
- 50 g de crème de coco
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 4 brins de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Truite, sauce au fruit de la Passion, purée de butternut et tombée d'épinard
1h
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1 Std. 10 Min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1 Std. 10 Min
Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver
55min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40min
Magret de canard au miel, carottes et figues rôti, écrasé de pommes de terre à l'huile de truffe
1h
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Lieu jaune au curry rouge
45min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1h 5min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min