Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oranges non traitées
- 400 g d'eau
- 750 g de carottes, coupées en tronçons (env. 2-3 cm)
- 1 c. à café rase de graines de carvi
- 1 c. à café rase de sel
- 4 filets de turbot (env. 150 g chacun)
- 4 pincées de poivre moulu
- 50 g de crème de coco
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 4 brins de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 min
Bar au beurre de groseilles
55min
Bar en croûte de fruits secs
45 min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1h 5min
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
1h
Cabillaud en herbes, purée orange-carotte
1 Std. 15 Min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 min