Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes
- 20 g de vinaigre de vin
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 300 g de carottes, coupées en julienne
- 300 g de poireaux, coupés en julienne
- 600 g de filets d'églefin
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de choux de Bruxelles, coupés en deux
- 10 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2848.3 kJ / 685.8 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 54.5 g
- Verzadigd vet
- 33.8 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 350 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Filet de sandre au beurre blanc
45min
Filet de dorade grise à la normande
1hod.
Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
30min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40 min
Truite, sauce au fruit de la Passion, purée de butternut et tombée d'épinard
1hod.
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1hod.
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1hod.
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 min.
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Raie aux câpres
45min