Églefin, beurre nantais et petits légumes

Églefin, beurre nantais et petits légumes

4.4 58 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'échalotes
  • 20 g de vinaigre de vin
  • 300 g d'eau
  • 100 g de vin blanc
  • 300 g de carottes coupées en julienne
  • 300 g de poireaux coupés en julienne
  • 600 g de filets d'églefin
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de choux de Bruxelles coupés en deux
  • 10 g de crème liquide 35% m.g.
  • 250 g de beurre coupé en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 350 mg
Eiwitten 32.8 g
Calorieën 2848.3 kJ / 685.8 kcal
Vetten 54.5 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 33.8 g
Koolhydraten 14.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...