Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 gousses d'ail (dont 2 écrasées)
- 50 g de beurre, en morceaux
- 50 g de farine
- 3 tranches de pain de campagne, taillées en petits cubes
- ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 900 g d'eau
- 1 cube de bouillon (voir "Conseil(s)")
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 940.8 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1082.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourin à l'ail
25min
Soupe aux légumes et aux œufs
40 min
Soupe à l'ail
40 min
Bread and butter pudding
55min
Soupe à l'oignon
1h 10min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 min
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Soupe de chou rouge et pois chiches rôtis
45 min
Crème de tige et fleurettes de chou-fleur
45 min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 min
Soupe complète au bœuf
30 min
Soupe au chou (caldo verde)
40 min