Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 gousses d'ail (dont 2 écrasées)
- 50 g de beurre, en morceaux
- 50 g de farine
- 3 tranches de pain de campagne, taillées en petits cubes
- ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 900 g d'eau
- 1 cube de bouillon (voir "Conseil(s)")
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 940.8 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1082.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50min
Soupe poireau-pomme de terre
1 Std.
Soupe à l'oignon gratinée
30min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45min
Soupe de pomme de terre au curry
35min
Tourin à l'ail
25p
Soupe à l'oignon
1 Std.
Velouté de tomate
40 Min
Soupe à l'oignon
1h 10min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Beurre bordelais
30min
Soupe à l'ail
40 Min