Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées
- 800 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en tronçons de 2 cm
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2188.8 kJ / 523.3 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 631.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10 min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40min
Rôti de porc aux poires
1h 35min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Rouelle de veau aux carottes
50 Min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 Std.
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5min
Pintade farcie avec Betty
2h
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1h 45min