Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées
- 800 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en tronçons de 2 cm
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2188.8 kJ / 523.3 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 631.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet rôti et ses légumes
1h 10min
Riz au lait gratiné aux pommes
1h
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Txilindron d'agneau
1h 15min
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Magret de canard aux pommes et blé
1h 5min
Fricassée de poulet
55 min
Blanquette de veau
2h 10min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Tartines aux légumes grillés
3h 15min
Gratin de morue
50min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5min