Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 250 g de navets, coupés en cubes
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 25 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1422.5 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 631.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne de blanquette
2u. 40min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1h 35 min
Côtes de veau à la provençale
30min
Rôti de porc aux poires
1h 35 min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15 min
Cassoulet toulousain
1h 40min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Ragoût de poulet colombien
2h 20min