Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 250 g de navets, coupés en cubes
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 25 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1422.5 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 631.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Jambalaya de poulet
40 min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1 Std. 45 Min
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Magret de canard aux pommes et blé
1h 5 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Cabillaud au chorizo
35 min
Spaghetti frais aux fruits de mer
1h 35 min