Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bâton de citronnelle fraîche
- 1 échalote
- 15 g de gingembre
- ½ carotte
- 8 branche de céleri
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 feuilles de combava fraîches (voir "Conseil(s)")
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- 300 g de fumet de poisson
- 500 g de bisque de homard
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g de lait de coco
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, en morceaux
- 50 g de cognac
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1838 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4h
Poulet méditerranéen
35 Min
Poulet à la cubaine
40min
Boulettes de boeuf au citron vert et curry vert
25 Min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Japchae
50 Min
Sauce simili Sriracha
168h 30min
Amaretto Sour
10min
Buddha bowl au poulet
1h
Aguachile de crevettes
15min
Soupe won ton
40min
Tajine de poisson au four à la marocaine et couscous aux dattes
1h