
Compatibele versies
Crackers aux herbes, beurre de butternut et magret de canard
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g de farine de blé
- 40 g de parmesan râpé
- quelques branches de thym frais, romarin ou origan, effeuillées, et 2 branches pour la finition
- 75 g de beurre doux froid, en cubes
- 1 pincée de fleur de sel
- 550 g d'eau
- 60 g de raisins secs blonds
- ½ courge butternut, en dés
- 120 g de beurre, en morceaux
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 50 g de pousses d'épinards
- 12 tranches de magret de canard fumé, coupées en deux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Soupe au chou et aux petits farcis
1 Std.
Salade d'asperges aux œufs de caille, jambon et tomate confite
45 Min
Bouillon détox au curcuma et aux légumes
30 Min
Rillettes de dorade
15 Min
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10h 30 min
Fond brun de viande
2 Std. 40 Min
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1 Std. 20 Min
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
2h 35 min
Sauce à l'oseille
35 Min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Pulled pork (porc effiloché)
14h