Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de chou vert, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 12 coquilles Saint-Jacques entières (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de carotte
- 10 g de gingembre frais
- 30 g de beurre
- 80 g de lardons fumés
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de noix de muscade en poudre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 pâte feuilletée maison
- farine, pour le plan de travail
- lait, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4119.8 kJ / 991.3 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 70.8 g
- Verzadigd vet
- 46.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1712.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin aux petits légumes
1h
Chou farci de tourteau
2h
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40min
Sauce à l'oseille
25min
Tourte au saumon et champignons sauce crème
3 Std.
Sauce à l'oseille
35min
Bar cuit à l'italienne, sauce aux poivrons grillés et salade de fenouil
40min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta)
2h
Sauce dieppoise
35min
Crème pâtissière à la pistache
30min
Sauce Messine
10min