Compatibele versies
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons blancs, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de fenouils, en quartiers
- 3 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g d'eau
- 300 g d'endives, en fines lamelles
- 20 noix de saint-jacques
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1974 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Soupe de potimarron
35min
Soupe de butternut et gingembre
35min
Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut
50min
Flan sans pâte
6 Std.
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1h
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Merlan aux poivrons et au maïs
50min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1h 5min
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1h
Tajine de lotte et de légumes au safran
1h 5min