Compatibele versies
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons blancs, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de fenouils, en quartiers
- 3 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g d'eau
- 300 g d'endives, en fines lamelles
- 20 noix de saint-jacques
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1974 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Chakchouka à la feta
1h
Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon
35min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10min
Pizza aux légumes d'hiver et fromage à raclette fumé
2h
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3h 10 min
Lentilles de Cilaos
50min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Bar et fenouils caramélisés
1h 15 min
Salade de haricots verts aux abricots et aux noix
25 min
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min