Compatibele versies
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons blancs, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de fenouils, en quartiers
- 3 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g d'eau
- 300 g d'endives, en fines lamelles
- 20 noix de saint-jacques
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1974 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 Std.
Saumon à l'orange et couscous au brocoli
35 Min
Tajine de calamar aux poivrons
45 Min
Tajine de lotte et de légumes au safran
1h 5min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35 Min
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50 Min
Saumon au four et tagliatelle de courgette
30 Min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1 Std. 30 Min
Bœuf carotte en cuisson lente
3 Std.
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Tajine de poissons au curry
45 Min
Tartine œuf mi-dur, mayonnaise aux agrumes et fromage
Geen beoordelingen