Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de panais, coupés en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre (voir "Conseil(s)")
- 200 g de mâche
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
-
4
c. à café d'huile de noisette, pour le service
(optioneel)
of 4 c. à café d'huile de sésame (optioneel) - croûtons, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 722.5 kJ / 173.8 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 529.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 Min
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40min
Velouté carotte-panais
35min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45min
Soupe aux asperges, carottes et amandes
45min
Velouté d'épluchures d'asperges
45min
Moules à la crème de panais et topinambour
45min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 Min
Velouté d'endive
35min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min