Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille ou minimum 3 heures avant
- 1 pistil de safran
- 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
- 400 g d'eau
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 237.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni aux crevettes et fenouil
1 godz.
Lotte à la provençale
50min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40min
Saumon en croûte d'amandes et pappardelle aux asperges
35min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1 godz.
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30 min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35min
Turbot sauce salsa
40min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 min
Bar au caviar d'aubergine
1h 30min
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45min