Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille ou minimum 3 heures avant
- 1 pistil de safran
- 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
- 400 g d'eau
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 237.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35 min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55min
Coupe des îles
10u. 30min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 Min
Tartare de daurade à la vanille
1 Std. 10 Min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35 min
Bûche de poisson
13 Std.
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Turbot sauce salsa
40 min