Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille ou minimum 3 heures avant
- 1 pistil de safran
- 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
- 400 g d'eau
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 237.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 Min
Thon au beurre de basilic, riz et tomates
35 min
Saumon gratiné à la pomme
30 min
Cabillaud au soja et au gingembre
40 min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45 min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35 min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 Std. 20 Min
Thon mariné à l'asiatique snacké
45min
Bar au caviar d'aubergine
1h 30 min
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35 min
Tartare de daurade à la vanille
1h 10 min