Papillote d'églefin au chou et à la courge

Papillote d'églefin au chou et à la courge

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 800 g d'eau
  • 240 g de courges d'hiver détaillées en cubes
  • 400 g de chou frisé taillé en lanières
  • 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 filets d'églefin (600 g env.)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 328.5 mg
Eiwitten 29.8 g
Calorieën 996.5 kJ / 237.8 kcal
Vetten 9.8 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...