Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés, et un peu pour la finition
- 200 g d'oignons, en quartiers
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 250 g de poivron rouge, en lamelles
- 200 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 650 g de pommes de terre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1583 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35 min
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Cabillaud au chorizo
35 min
Cabillaud à la sauce tomate
30min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35 min
Côtes de veau à la provençale
30min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Taboulé aux fruits de mer
30min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Tajine de calamar aux poivrons
45min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min