Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés, et un peu pour la finition
- 200 g d'oignons, en quartiers
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 250 g de poivron rouge, en lamelles
- 200 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 650 g de pommes de terre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1583 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3 Std.
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Couscous au saumon
55 min
Goulasch de veau, pommes de terre et pommes
1 Std. 25 Min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 Min
Confiture de tomates et fraises
1 Std. 45 Min
Gratin de morue
50min
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
50min
Cabillaud au chorizo
35min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40min