Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés, et un peu pour la finition
- 200 g d'oignons, en quartiers
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 250 g de poivron rouge, en lamelles
- 200 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 650 g de pommes de terre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1583 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Tajine de calamar aux poivrons
45 min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25 min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50 min
Tajine de lotte et de légumes au safran
1h 5min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35 min
Tajine de poissons au curry
45 min
Lotte crémeuse au safran
3h 35min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Cabillaud au chorizo
35 min