Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 90 g de vin blanc sec
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 300 - 600 g d'eau, pour verser au total 700 g de liquide
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioles sauce au foie gras
40min
Fumet de poisson
2h 10min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Palourdes et amandes farcies
40min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Pâtes façon risotto aux coquillages
50min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min
Risotto de saint-jacques aux algues
35 Min
Moules à la sauce chorizo
1 godz.
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min