Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 90 g de vin blanc sec
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 300 - 600 g d'eau, pour verser au total 700 g de liquide
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 min
Crêpes suzette
2 godz. 15 min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50 min
Brandade de morue et persillade
50 min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1 godz. 35 min
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 godz.
Rillettes de maquereau
1 godz. 30 min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2h