Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 500 g d'eau
- 700 g de pommes de terre fermes (type charlotte), pelées et coupées en tranches fines
- 350 g de topinambours, pelés et coupés en tranches fines
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Gratin de pâtes au brocoli, poire et bleu
1h
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 godz. 10 min
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Tarte au navet et au cantal
1 godz. 30 min
Colcannon irlandais
1 godz. 10 min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 godz. 30 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tagliatelle au pesto d'oseille
30 min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h