Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en 4
- 10 g d'herbes de Provence déshydratées
- 500 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- 90 g de poivron vert, épépiné et coupé en 4
- 90 g de poivron rouge, épépiné et coupé en 4
- 350 g de tomates, coupées en quartiers
- 550 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 1 branche de romarin frais
- 700 g d'espadon (4 tranches)
- 200 g de pulpe de tomate
- 10 g d'huile d'olive
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2774 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 min
Osso-buco de lotte
45 min
Pâtes aux aubergines et à l'espadon
40 分钟
JUIN Risotto végétal, filet de dorade à la vapeur d'herbes - Sébastien Richard
1h
Seiche à la sauce tomate
1 godz. 15 min
Maquereaux sauce au citron et brocolis
45 min
Merlu à la galicienne
45 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 godz. 15 min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Papillotes d'agneau
1h 10 min
Thon encebollado
1 godz. 15 min
Filets de rouget sauce safranée
45 min