Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en 4
- 10 g d'herbes de Provence déshydratées
- 500 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- 90 g de poivron vert, épépiné et coupé en 4
- 90 g de poivron rouge, épépiné et coupé en 4
- 350 g de tomates, coupées en quartiers
- 550 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 1 branche de romarin frais
- 700 g d'espadon (4 tranches)
- 200 g de pulpe de tomate
- 10 g d'huile d'olive
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2774 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Brochettes de filets de sardine
1sa 25 dk
Lotte à la provençale
50 Min
Lapin à la citronnelle en papillote
1 Std. 10 Min
Tajine de dorade à la chermoula
40 Min
Marinades pour poisson - inspiration provençale
5 Min
Filets de poisson blanc marinés, sauce chermoula et salade de couscous
1h 45min
Pâtes aux aubergines et à l'espadon
40 Min
Papillotes de saumon, coriandre et citronnelle
25min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 Min
Blanquette de saumon aux fèves
1 Std.
Papillote de saumon, sauce grenade, fondue de poireau et pommes de terre vapeur
55 Min
Saumon vapeur et purée de petits pois
30 Min