Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 800 g de salsifis
- 650 g d'eau
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 40 g de beurre
- 40 g de farine de blé
- 600 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1186.5 kJ / 283.8 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Gratin d'endives à l'italienne
1h 45min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Chou-fleur en soufflé
55 min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1h 10min
Poireaux gratinés à la béchamel
1h 15min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Colcannon irlandais
1h 10min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1h 30min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Salsifis à la provençale
1h