Compatibele versies
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 700 g de pommes de terre, coupées en cubes de 2 cm
- 260 g de lait entier
- du sel
- 700 g de morue dessalée, coupée en morceaux de 5 cm
- 2 c. à soupe de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2017 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Brandade de morue et persillade
50min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Macaronade
2h 30 min
Sardines aux pommes de terre, crème à la ciboulette
45min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Champignons à la grecque à la harissa
4 godz. 40 min
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Lasagne à la bolognaise et ricotta
2h