Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 500 g de carottes, en rondelles
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de mascarpone
- 175 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- le zeste d'un citron vert non traité
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Soupe de châtaigne au bleu
35 min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 min
Velouté de carotte, gingembre, œuf mollet et carottes crues à l'huile d'olive
35 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Soupe de petits pois à la menthe
25 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Crème de brocoli aux noisettes
1 godz.