Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais, coupés en morceaux
of 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
of 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 λεπτ.
Risotto aux champignons
30 λεπτ.
Beignets hollandais (Oliebollen)
1 godz. 45 min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1ωρ.
Risotto aux raisins et champignons
30 λεπτ.
Risotto
30 λεπτ.
Risotto aux cèpes
30 λεπτ.
Risotto
55 min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe
35min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1ωρ.