![Risotto aux cèpes Risotto aux cèpes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0204d8c9-5a19-4da8-ad94-3fa1a69d93d2/Derivates/77ccdcb6-7086-4a13-8d77-1c4052c136a4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais, coupés en morceaux
of 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
of 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche aux pralines
8h 35 min.
Risotto aux raisins et champignons
30 Min
Poivrons farcis sans gluten
25 Min
Risotto
30 Min
Risotto milanais au safran
30 Min
Curry thaï aux légumes
40 Min
Risotto printanier
1 Std.
Risotto aux asperges et au safran
35min
Poulet thaï et riz gluant
8h 40min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35min