Apparaten en accessoires
Sauce vierge
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
400 g
Ingrediënten
-
½ bouquet de persil frais
-
½ bouquet de coriandre fraîche
-
10 - 12 feuilles de basilic frais
-
2 gousses d'ail
-
100 g d'huile d'olive
-
40 g de jus de citron fraîchement pressé
-
3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
-
300 g de tomates coupées en dés (1 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
610 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
4087 kJ /
990 kcal
Vetten
101 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sauce béarnaise
20min
Caviar d'aubergines
1u. 5min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Tzatziki
15min
Tzatziki
3u. 5min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Ceviche de poisson
30min
Pitas libanaises
2u. 20min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48u.
Ceviche de dorade
10min
Sauce chimichurri
5min
Sauce tartare
10min