Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 petit oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 carotte, coupée en rondelles
- 25 g de céleri branche, coupé en morceaux de 2 cm
- 25 g de feuilles vertes de poireau, coupées en morceaux
- 1 clou de girofle (optioneel)
- 1 c. à café de sel
-
2
brins de thym frais
of 1 feuille de laurier frais - 1 pincée de poivre moulu
- 1 carcasse d'un petit poulet cuit, coupée en morceaux
- 850 g d'eau
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 69 kJ / 16 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Pickles de légumes express
48j
Fond de viande
3h
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Court-bouillon
25 min
Velouté aux cosses de petits pois
35 Min
Chapelure
5 min
Bouillon de poulet maison
50min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sauce ketchup
1h 10min
Pesto persil-amande
10 min