Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 petit oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 carotte, coupée en rondelles
- 25 g de céleri branche, coupé en morceaux de 2 cm
- 25 g de feuilles vertes de poireau, coupées en morceaux
- 1 clou de girofle (optioneel)
- 1 c. à café de sel
-
2
brins de thym frais
of 1 feuille de laurier frais - 1 pincée de poivre moulu
- 1 carcasse d'un petit poulet cuit, coupée en morceaux
- 850 g d'eau
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 69 kJ / 16 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillon de légumes
1 Std. 30 Min
Soupe au chou et boulettes de blanc de volaille
1h 45 min
Pickles de radis roses et noirs
1h 15min
Fond de volaille
45 min
Betteraves Sous vide
40 min
Œufs écossais avec salade de céleri-rave et carottes
50 min
Lait de riz brun (Métrique)
10 dk
Fond de viande
3 godz.
Lait de cajou et coco (Métrique)
10 dk
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6h 30min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min
Pesto aux fanes de carotte
10 dk