Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cèpes frais, en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 1200 g de pommes de terre, en fines rondelles (2-3 mm)
- 500 g de crème liquide entière
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2913 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 godz.
Galettes de spaghetti de patates douces (latkes)
55 min
Lasagne à la bolognaise
2 godz. 15 min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Tartelettes au chèvre, poireau et fenouil
45min
Purée mousseline
40min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 godz.
Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1 godz. 30 min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20min
Pizza au pesto rouge
1 godz.
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min