Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cèpes frais, en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 1200 g de pommes de terre, en fines rondelles (2-3 mm)
- 500 g de crème liquide entière
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2913 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Tarte aux champignons et beaufort
1h 15min
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1 Std. 30 Min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1u.
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20min
Lasagne de blanquette
2h 40min
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1 Std. 55 Min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 Min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1 Std. 10 Min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1u.
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Mon petit hachis Parmentier
1u.