Gratin dauphinois aux cèpes

Gratin dauphinois aux cèpes

4.7 82 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 parts

Ingrediënten

  • 300 g de cèpes frais en lamelles
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail
  • 1200 g de pommes de terre en fines rondelles (2-3 mm)
  • 500 g de crème liquide entière
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 25 g de gruyère râpé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 13 g
Calorieën 2913 kJ / 699 kcal
Vetten 45 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...