Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour le saladier
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre (optioneel)
of 1 c. à café de poudre de malt (optioneel) -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel, et 3 pincées pour la sauce tomate
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 380 g de tomates concassées en conserve
- 1 branche de thym frais
- 4 brins de persil frais, équeuté
- 1 feuille de laurier
- 3 pincées de poivre moulu
- 100 g de poivron rouge
- 100 g de poivron jaune
- 100 g de poivron vert
- 1 fromage de chèvre en bûche
- 150 g de chorizo
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2625.5 kJ / 628.5 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1391.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte poivron-chèvre
1 godz. 35 min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Pizza au saumon fumé
1 godz. 35 min
Pizza quatre fromages
1 godz. 45 min
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2 Std. 40 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
3 Std. 35 Min
Pizza quatre saisons au chèvre
1 godz. 45 min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Pizza au fromage bleu, bacon croustillant, poires, miel et noix
3 Std. 35 Min
Tarte au thon à la tomate
1h 30min