Spaghetti aux fruits de mer express

Spaghetti aux fruits de mer express

4.6 313 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

La sauce aux fruits de mer
  • 5 brins de cerfeuil frais équeutés
  • 5 brins d'aneth frais équeutés
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 70 g d'échalotes
  • 150 g de vin blanc
  • 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
  • 1200 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 320 g de pâtes sèches courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1524 mg
Eiwitten 24.5 g
Calorieën 2664.8 kJ / 634.5 kcal
Vetten 30 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 16.3 g
Koolhydraten 67.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...