Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 poulet (entre 1,5 et 2 kg)
- 30 g de beurre
- 250 g de vin jaune
- 50 g d'échalotes
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six
- 70 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2992.7 kJ / 716.3 kcal
- Eiwitten
- 78.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 37.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Travers de porc à la moutarde
1h 20min
Poulet farci de Noël
2u. 20min
Truite vapeur à la chinoise
55min
Dinde au sirop d'érable
4h
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20min
Bœuf mijoté aux champignons
5h 20 min.
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 Std. 25 Min
Poulet au vin rouge
55min
Irish stew
3 Std. 30 Min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Rôti de bœuf au Varoma, purée de betterave et pomme de terre
50min
Magret de canard au miel, carottes et figues rôti, écrasé de pommes de terre à l'huile de truffe
1h