Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 poulet (entre 1,5 et 2 kg)
- 30 g de beurre
- 250 g de vin jaune
- 50 g d'échalotes
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six
- 70 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2992.7 kJ / 716.3 kcal
- Eiwitten
- 78.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 37.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet au vin rouge
55 Min
Irish stew
3 godz. 30 min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1 godz. 20 min
Cuisses de dinde à la moutarde, riz basmati aux champignons
1 Std. 15 Min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 godz. 20 min
Rôti de bœuf, purée de pommes de terre et céleri
45 Min
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3 godz. 30 min
Bœuf mijoté aux champignons
5h 20min
Côtes de porc fermier et aubergines
1 Std. 15 Min
Rôti de bœuf au Varoma, purée de betterave et pomme de terre
50 Min
Poulet au jasnières
1 godz. 25 min
Poulet rôti farci
1sa 50 dk