Haricots verts et sauce au curry

Haricots verts et sauce au curry

4.2 93 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 400 g de haricots verts frais coupés en tronçons
  • ½ échalote
  • 20 g de beurre
  • 1 c. à café de curry en poudre (voir "Conseil(s)")
  • 250 g de lait
  • 20 g de farine de blé
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 229 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 479.8 kJ / 114.3 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...