Fondue-raclette au mont-d'or

Fondue-raclette au mont-d'or

4.8 167 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 vacherin Mont-d'Or suisse (dans sa boîte en bois)
  • 10 g de vin blanc (optioneel)
  • 600 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre grenaille
  • du poivre moulu
  • 300 g de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 39 g
Calorieën 2772 kJ / 665 kcal
Vetten 44 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...